Ansigtsbehandlinger med dokumenteret virkning

I vores klinik i Herning tilbyder vi ansigtsbehandlinger udvalgt af hudlæger, hvilket gør, at vi kan garantere virkning. Ingen hud er ens, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Du får en skøn behandling hos os, hvor du kan slappe helt af, imens vi arbejder med din hud. Efter behandlingen vil du opleve en flottere og mere frisk hud. Ved alle vores behandlinger bruger vi førende produkter på markedet, fordi vi synes, at kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi fører et bredt sortiment fra markedets førende producenter som f.eks. HydraFacial, IS Clinical, Neostrata, Exuviance, SkinCeuticals, Ph Formula og SkinLosophy. Vores kunder kommer ofte fra Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, men vi byder alle velkomne i vores klinik. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at vi har din hudtype og dine ønsker i fokus. Vi anbefaler dig, at du får foretaget en hudanalyse inden din ansigtsbehandling. På den måde kan vi bestemme din SkinSense-hudtype og udføre en mere skræddersyet behandling. 

Ansigtsbehandlinger tilbydes af faguddannet personale 

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer, som udføres af vores faguddannede eksperter. På klinikken vil du møde personale uddannet af vores speciallæger, ph.d., Morten Østerballe og Kristian Otkjær, som er ansigterne bag SkinSense. Vores to speciallæger er eksperter med stort E. I vores udvalg af behandlinger vil du finde alt lige fra aktive frugtsyre-peels, der fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet, til effektfulde ansigtsbehandlinger der er rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vores eksperter rådgiver gerne om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Mange kunder fra f.eks. Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg benytter sig allerede af vores ansigtsbehandlinger.

Se vores behandlinger herunder

SkinSense Super Quick

Behandlingen er til dig, der blot ønsker en kort og enkel, men effektiv ansigtsbehandling. Behandlingen indebærer afrens, peeling og ansigtsmaske, som passer til din hudtilstand. Desuden afslutter vi behandlingen med cremer, der passer til dig og din hud.


Varighed ca. 25 minutter.

Pris 550,00 kr

SkinSense signature

Til dig der vil sikre at hudens mest basale behov bliver opfyldt. Der er fokus på enten dybderens af huden eller massage. Vi bliver sammen enige om, hvor fokus skal være. Behandlingen indebærer afrens, peeling, dybderens eller afstressende ansigtsmassage. Derudover får du en effektiv ansigtsmaske, som passer til din hudtype, samt afslutning med cremer.


Varighed ca 50 minutter.

Pris 695,00 kr

SkinSense Supreme

Den perfekte behandling til dig, der ønsker den optimale behandling, hvor hudens behov og velvære er i fokus. En afstressende ansigtsbehandling når du vil forkæle din hud lidt ekstra. Der er også ekstra fokus på øjenomgivelser og hals samt decolleté. Resultatet er en strålende hud, som ser mere vital og forfrisket ud.


Varighed ca. 70 minutter.

Pris 895,00 kr

SkinSense Super Teen

En effektiv behandling til teenageren hvor fokus er at optimere den unge hud. Døjer du med f.eks. acne, tør eller sensitiv hud, afhjælper vi dit problem med vores meget virksomme produkter. Behandlingen indebærer grundig afrensning, peeling, evt. damp og dybderens, ansigtsmaske som passer til din hudtype, samt plejende serum og cremer.


Varighed ca. 40 minutter.

Pris 550,00 kr

SkinSense Care for men

Til manden der ønsker en afstressende ansigtsbehandling, hvor hudens mest basale behov bliver dækket. Behandlingen indebærer afrens, fjernelse af døde hudceller, hudanalyse, dybderens eller afstressende ansigtsmassage. Derudover får du en effektiv ansigtsmaske afstemt med din hudtype, samt afslutning med cremer og vejledning i hudpleje. I tilfælde af acne eller mange urenheder, udelades ansigtsmassage.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 695,00 kr

SkinSense tilbyder også aktive og meget resultatorienterede peel ansigtsbehandlinger, som arbejder målrettet på dine problemområder og genskaber balance i din hud.


Læs mere