Vi tilbyder kosmetiske behandlinger som filler, laser, botox, og kemiske peels, alle udført af erfarne fagfolk i trygge og dejlige omgivelse. Vores målsætning er at skabe et rum, hvor du er i centrum og hvor vi sammen fremmer din naturlige skønhed. Vi garanterer dig høj faglighed, erfaring og ikke mindst en kompetent og ærlig vejledning omkring dit forløb og dine behandlingsmuligheder.

Hos os er du velkommen, uanset hvem du er, og vi tilpasser altid behandlingen til dine ønsker, økonomi, alder og udseende. Vi har derfor et bredt udsnit af kunder med mange forskellige behov og ønsker. Vi sætter en ære i at give dig den gode kundeoplevelse og nærværende, personlige service samt ikke mindst behandlinger af højeste kvalitet. Alle produkter og udstyr er nøje udvalgt og leveret af branchens mest anerkendte leverandører og samarbejdspartnere. Vi går aldrig på kompromis, når det gælder din tryghed og sikkerhed.

ALETTE Kosmetisk Klinik har naturligvis, som loven kræver, en hudlæge tilknyttet, som foretager de forundersøgelser og andet, som loven kræver.

Gratis Forundersøgelse

Book din gratis tid i dag og hør hvad vi kan gøre for dig og hvilke ønsker vi kan hjælpe dig med, helt uforpligtende. 

Pris Gratis

Rynkebehandling med Botox

Botox – antirynkebehandling

Vi opdeler ansigtet i forskellige områder, som kan være både små og store. Før behandlingen aftaler vi, hvor mange områder, der skal behandles.


Folk ældes på forskellig vis. Nogle får rynker tidligere end andre, og rynker påvirker vores udseende meget forskelligt. Rynker vidner om levet liv, og rynker kan have både charme og ynde. Men rynker kan også påvirke os og vores udseende negativt. De kan få os til at se ældre ud end vi føler os eller er. De kan få os til at vrede eller trætte og uoplagte ud. Langt hovedparten af vores kunder er hverken aldersforskrækkede eller fokuseret på at udstråle en alder, de er forbi. De ønsker blot at være den bedste udgave af dem selv og deres alder.


I klinikken anvendes produkterne Azzalure og Bocouture. Begge produkter er effektive og meget anerkendte, muskelafslappende præparater, som anvendes til at fjerne eller blot reducere rynker forårsaget af de mimiske trækninger, vi ofte har i den øvre del af ansigtet. Begge produkter er godkendte lægemidler baseret på proteinstoffet botulinum toksin type A. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt via urinen.
 

De mest populære behandlingsområder:

 • Rynker mellem brynene (”bekymringsrynken”)
 • Panderynker
 • Smilerynker
 • Rynker på næsen (”bunnylines”)
 • Tandkødssmil (”gummysmile”)
 • Rynker omkring munden (”rygerynker”)
 • Løft af øvre læbe (”lip flip”)
 • Nedadvendte mundvige
 • Forstørrede tyggemuskler
 • Tydelige ”bånd” på halsen (platysma)
 • Hage

Priser fra kr. 800.- 


Antal områder:

I alt for behandlingen:

½ område  

800 kr.

1 område 

1500 kr.

2 områder

2300 kr.

3 områder

 3000 kr

4 områder

3500 kr


Forud for behandlingen skal man ind til en gratis forundersøgelse hos den kosmetiske sygeplejerske samt den ansvarshavende læge for at blive godkendt. Her informeres man omkring behandlingen, og vi tilrettelægger i fællesskab en individuel behandlingsplan. Der skal gå mindst 48 timer efter konsultationen, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Dette er et lovkrav til alle klinikker.

Styrelsen for Patientsikkerhed kræver i de fleste tilfælde en forundersøgelse og 48 timers betænkningstid mellem forundersøgelse og behandling. Vi sætter 30 min. af til undersøgelsen, som er helt uforpligtende og gratis, og her gennemgår vi dine ønsker og muligheder.

Pris 800,00 kr

Filler

Filler kan bruges til at udglatte huden, hvor man ønsker at formindske rynker eller indfald. Ligeledes kan Filler bruges til at løfte og konturere huden, hvor man ønsker fylde eller markering. Behandlingen kan bestå af forskellige og mere eller mindre avancerede teknikker, som vi ofte kombinerer for at opnå højest mulige kvalitet i resultatet. Vi anvender fillerproduktet Belotero.

Belotero er en hyaluronsyre-filler, som udglatter de fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt hydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud, hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens glatte overflade, den fugtgivende effekt, og fylde i vævet, den volumengivende effekt.


De mest populære Filler-behandlinger:

 • Furer omkring munden og næsen
 • Furer og mørke rander under øjnene
 • Markering af læbekanten
 • Forstørre læberne
 • Udglatte rynker på kinderne
 • Løft og markering af kindbenene
 • Markering af kæbelinjen
 • Udglatte indfald ved tindingerne
 • Udfylde slappe øreflipper
 • Korrigere næsens form
 • Forynge håndryggene
 • Løfte nedadhængende mundvige
 • Hage
 • Bekymringsrynke mellem bryn
 • Hydrering af fugtniveauet i huden

Priser fra kr. 1600.-

Afhængigt af omfanget og antal områder i ansigt, på hals, décolleté og hænder, du skal have behandlet, bruges der en volumen, som afregnes som følger:  

Volumen:I alt for behandlingen:
0,6 ml.1600 kr.
1 ml.2400 kr.
2 ml.4400 kr.
3 ml.6400 kr.
4 ml.8000 kr.

 

Fugtboost afregnes som følger:

Volumen:I alt for behandlingen:
1 ml.1800 kr.
2 ml.2800 kr.

 

Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos den kosmetisk sygeplejerske. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger, samt lave en behandlingsplan skræddersyet til netop dine ønsker. Filler-behandlingen må udføres tidligst 48 timer efter denne konsultation. Konsultationen er gratis.

Pris 1.600,00 kr

Profhilo- Fugtboost til huden

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk. Det gør den, fordi vi mister kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Faktisk starter denne proces allerede fra omkring det 25. leveår.

Profhilo er den nyeste og mest innovative hudbehandling på markedet, som strammer huden op og reducerer synlige rynker. Hudens kollagenfibre boostes, fedtvævet regenereres, og fugten bindes på ny. Unikt for Profhilo-behandlingen er, at det har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Det gør behandlingen ideel til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle få kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka et år.

PROFHILO-behandlingen anbefales, hvis du ønsker følgende effekter:

 • At reducere kreppet hud i ansigtet og/eller på kroppen
 • At give din hud et fugtboost
 • At reducere de fine linjer uden at give mere fylde
 • At genvinde hudens elasticitet i ansigtet og/eller på kroppen

 

Forud for behandlingen skal man ind til en gratis konsultation. Her informeres man omkring behandlingen, og vi tilrettelægger i fællesskab en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet. Der skal gå mindst 48 timer efter konsultationen, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Dette er et lovkrav til alle klinikker.


Vi anbefaler to behandlinger for det mest optimale resultat. Antal behandlinger bookes og betales i forbindelse med første behandling.
 

Antal behandlinger:

I alt for behandlingen:

1 behandling

3800 kr.

2 behandlinger

6080 kr. (20% rabat)

Pris 3.800,00 kr

Laser mod karsprængninger

Få fjernet karsprængninger med IPL-behandling

Vind, vejr og sollys er medvirkende til, at mange med årene udvikler karsprængninger i ansigtet og rødme i huden – specielt på næse og kinder, men de kan også ses ved hudsygdomme som rosacea. De kan behandles effektivt med IPL til kar.

Når de ødelagte blodkar påvirkes og opvarmes af lyset fra IPL-laseren, lukker de sig sammen og forsvinder. Regn med cirka 2-4 behandlinger med en måneds interval, afhængig af mængden og typen af blodsprængningerne.

Karsprængninger på benene kan også fjernes ved hjælp af mikrosklerosering.

IPL (Intens Pulseret Lys) kan mindske eller fjerne overfladiske blodkar eller rødme særligt i ansigtet. IPL trænger ind i huden, hvor det absorberes af det røde hæmoglobin i de tynde overfladiske kar. Lyset omdannes til varme, der ødelægger blodkarret, hvilket medfører en afblegning af det behandlede område efter 2-4 uger. Herefter kan det være nødvendigt med en eller flere opfølgende behandlinger (2-4 behandlinger). Behandlingen kan føles som en stærk prikkende varme, der kan vare ved de efterfølgende minutter. Der kan opstå lettere rødme og hævelse omkring behandlingsområdet, der forsvinder i løbet af timer til dage.

Før behandlingen er det vigtigt at undgå solbadning, solarie eller selvbruner i minimum 2 måneder før behandlingsstart, i hele behandlingsperioden og 2 måneder efter behandlingen. Samtidig bør man anvende høj solfaktor (SPF 50+) ved udsættelse for sollys i det behandlede område. Effekten varierer fra person til person, afhængig af karrene, men der ses en god effekt ved 80% (>50 reduktion). Behandlingen fjerner dog ikke evt. tendens til at danne nye karudvidelser. Der kan derfor komme nye karsprængninger med tiden.

De aktuelle områder der kan behandles er:

Priser

Område:I alt for behandlingen:
Enkelte kar800 kr.
Næse1000 kr.
Kinder1300 kr.
Næse + kinder1500 kr.
Hele ansigtet2000 kr.
Hals2000 kr.
Hænder1800 kr.
Bryst2000 kr.
Hals + bryst3000 kr.
Ansigt + bryst3500 kr.
Angiomer, få900 kr.
Angiomer, mange spredt1800 kr.
Angiomer, mange spredt på hele kroppen2500 kr.
Pris 800,00 kr

Kemisk Peeling

Kemisk peeling er en behandling, som booster din hud og medfører en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og minimal downtime. Den er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden som fine linjer og rynker, ujævn hudtone og pigmentering.

I klinikken anvender vi IS Clinicals prodigy peel, som findes i et ”P2” og ”P3” system med forskellige styrker. Behandlingen er nålefri og består er forskellige stoffer, som virker eksfolierende på din hud. Den kemiske formel stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i de dybe hudlag, og kan bidrage til et forfriskende og naturligt yngre udseende.

Bemærk at Prodigy Peel System har en PH-værdi på hhv. 1,8 og 1,7, og de må derfor kun bruges af behandlere godkendt til at behandle med disse PH-værdier.

Kemisk peeling kan forbedre:

 • Dybe porer
 • Akne ar
 • Fine rynker
 • Bumser
 • Ujævnheder
 • Pigmentering

Forud for behandlingen skal man ind til en gratis konsultation. Her informeres man omkring behandlingen.


Vi anbefaler, at behandlingen gentages 2-3 gange. Det aftales før første behandling hvor mange behandlinger, der ønskes og er behov for. Hele forløbet bookes og betales ved første behandling.

Antal behandlinger:I alt for behandlingen:
1 behandling1500 kr.
2 behandlinger2700 kr. (10% rabat)
3 behandlinger3600 kr. (20% rabat)
Pris 1.500,00 kr

Mikrosklerosering

Mikrosklerosering er den mest effektive behandling til karsprængninger på benene. Ved sklerosering injiceres Aethoxysklerol i de blodkar på benene, som man ønsker at gøre mindre synlige. Der anvendes en meget tynd og kort nål. Aethoxysclerol virker kemisk på de indre karvægge og fremmer destruktionen af blodkarrene. Behandlingen resulterer således i, at blodkarret nedbrydes. Du kan efter en behandling forvente en reduktion på op til 70%. Karrene har ingen kredsløbsfunktion, og kan derfor sagtens undværes. Vi anbefaler normalt, at man får 2-4 behandlinger for det mest optimale resultat.

Vi skelner mellem få og mange karsprængninger. Dette aftales ifm forundersøgelsen, som gennemføres minimum 48 timer før behandlingen.

Antal karsprængninger:I alt for behandlingen:
Få karsprængninger1800 kr.
Mange karsprængninger2200 kr.Der vil normalt være behov for 2-4 behandlinger i alt for det mest optimale resultat. Ovenstående er pr. behandling. 


Behandlingen må i Danmark kun udføres af specialuddannede og registrerede hudlæger samt sygeplejersker. Inden behandlingen skal man til en kort konsultation hos sygeplejersken samt klinikkens ansvarshavende læge, som er gratis. Behandlingen må udføres ned til 48 timer efter denne konsultation. Dette er er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen gældende for alle klinikker.

 

Pris 1.800,00 kr

Permanent Hårfjerning

Uønsket hårvækst er noget, som rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder – kender til.

En midlertidig løsning kan blandt andet være barbering eller voksbehandling. Dog kan disse alternativer være både tidskrævende og dyre i længden og det er ikke usædvanligt, at de giver gener som indgroede hår, hudirritation, rifter, røde knopper med videre. Disse gener kan du slippe for én gang for alle ved at få en permanent hårfjerning.

Vi anvender en kombination af de førende teknologier, IPL og SHR teknologi, der effektivt og skånsomt fjerner uønsket hår permanent. Vi anvender Mö Spectrum laser.

IPL (Intense Pulsed Light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i dens rod. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde reducerer man gradvist hårproduktionen. Flere faktorer afgør, hvor effektivt et forløb vil være, men de fleste kunder oplever at være 70-90 % hårfri efter 8-10 udførte behandlinger. 

IPL er et højenergisk lys og kan derfor i ufaglige hænder forårsage skader i huden. Det er derfor vigtigt, at behandlingen foretages af en erfaren, uddannet og kvalificeret fagperson. Hos ALETTE Kosmetisk Klinik er vi naturligvis netop dette

Hos ALETTE kosmetisk klinik er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Priser pr. behandling
Område:I alt for behandlingen:
Overlæbe500 kr.
Kinder  600 kr.
Hage500 kr.
Nakke700 kr.
Hele ansigtet1500 kr.
Begge armhuler 700 kr.
Hals700 kr.
Bryst1000 kr.
Mave1500 kr.
Navle og ned600 kr.
Bikinilinje800 kr.
Bikinilinje og lår3500 kr.
Udvidet bikinilinje1500 kr.
Begge underben og knæ2200 kr.
Begge ben og bikinilinje4500 kr.
Begge lår1400 kr.
Begge baglår1400 kr.
Begge inderlår1400 kr.
Begge arme1800 kr.
Begge underarme1100 kr.
Ryg2000 kr.
Skuldre1000 kr.
Ryg og skuldre2400 kr.
Lænd1000 kr.
Pris 500,00 kr