Få et naturligt look med lashlift & browlift hos SkinSense i Herning

 

Hos SkinSense tilbyder vi lashlift, som er et semi-permanent vippebuk, der holder i 4-6 uger afhængig af pleje og vippetype. Med et lashlift vil du opleve, at dine naturlige vipper syner længere, tættere og flottere. Derfor er der mange fra området nær Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, der benytter sig af vores behandling. Med et lash lift hos os løfter og bukker vi dine vipper skånsomt. Med vores vippebehandling kan du undgå at bukke dine egne vipper hver dag. Et vippebuk hos os holder i flere uger, hvilket gør, at du vil opleve smukt buede vipper. Dine øjne vil virke mere intense, og nogle af vores kunder bruger slet ikke mascara i perioden, efter de har fået et vippebuk. Med et lashlift hos SkinSense vil du helt naturligt få mere voluminøse vipper. Hvis du også ønsker et naturligt, voluminøst look, så er et lashlift helt sikkert en behandling for dig!

Hvorfor få et lashlift?

 

Et lashlift kan både bruges som erstatning og supplement til makeup. Mange af vores kunder benytter sig af behandlingen, når det f.eks. er sommer, og de ønsker at undgå at gå med makeup – men stadig gerne vil have voluminøse og flotte vipper. I den forbindelse tilbyder vi vores behandling både med eller uden farvning. Vores vippebuk er en effektiv behandling, hvor varigheden afhænger af, hvor hurtigt dine nye vipper gror ud.

I 24 timer efter behandlingen er det vigtigt, at vipperne ikke kommer i kontakt med væsker som eksempelvis makeup, vand, sved eller serum. Hvis dette sker, kan det påvirke varigheden af behandlingen. Efter endt behandling rådgiver vi dig yderligere om, hvordan du skal forholde dig til dine nyligt bukkede vipper. Ønsker du et lashlift nær Herning, Holstebro, Ikast eller Silkeborg, så kontakt os meget gerne.

 

Hvorfor få et browlift?

 

Brow lift - også kaldet Brow Lamination kan sammenlignes med Lashlift. Brynhårene, bliver "permanent" formet og får dermed et mere fyldigt  udtryk og giver et rigtig flot løft til øjnene. 

Brow lift blødgør hårene, så vi kan forme brynhårene i den retning vi ønsker. Det er udelukkende dine egne brynhår vi arbejder med. Resultatet varierer derfor meget, da ingen bryn er ens, hverken i hårstruktur, mængde og længde af brynhår.

Lashlift behandling

Lash lift uden farvning af vipper. Ved et lash lift løfter og bukker vi vipperne skånsomt. Det giver et look, der holder op til 4-6 uger.


Varighed ca. 45 minutter.

Pris 550,00 kr

Inklusiv farvning af vipper og bryn samt retning af bryn. 


Varighed ca. 60 minutter.

Pris 700,00 kr

Browlift behandling

Ved et brow lift bliver brynene "permanent" formet og får dermed et mere fyldigt  udtryk og giver et rigtig flot løft til øjnene.  Det giver et look, der holder op til 4-6 uger. Inkl. farvning og retning.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 650,00 kr