Online hudanalyse er til dig som gerne vil have produkt vejledning men som ikke kan komme ind i butikken i Herning.

Udvalget af hudplejeprodukter er steget eksplosivt de seneste årtier. Du kender sikkert følelsen af at stå overfor et væld af spændende produkter, men samtidig være meget i tvivl om "Hvad passer til netop min hud?"
Det kan være meget svært at finde ud af, hvilke produkter der passer til ens hud. For at finde frem til den allerbedste ansigtsbehandling tilbyder vi hos SkinSense en gratis hudanalyse.

Ved en hudanalyse snakker vi om, hvad din hud har brug for, og på den måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud. Med en personaliseret plan for, hvordan du bedst plejer din hud, vil du opleve mærkbare resultater. Uanset om du er mand eller kvinde, yngre eller ældre vil vi anbefale dig en hudanalyse udført af vores eksperter. Din hud udsættes hver dag for alt lige fra sollys til luftforurening og måske også makeup. Derfor er det vigtigt, at du har en skræddersyet behandlingsplan til at holde huden sund. Vi kan hjælpe dig med at udvælge de produkter, som passer til din hud og til dine ønsker.

Booker du denne aftale ved hjælp af overstående knap, så ringer vi dig op på tiden og dagen du har bestilt og så får vi os en god snak.

OBS: Du skal INDEN din tid have sendt nogle (makeupfri) billeder af dig selv og de produkter du bruger til mailen: info@skinsense.dk sammen med nogle ord omkring din hud og dine ønsker.
Vi snakkes ved!

Book online hudanalyse her

Pris Gratis