Effektive pedicure- og manicurebehandlinger

Hænder og fødder bliver ofte overset som en del af skønhedsrutinen, men er en meget vigtig del af hverdagen. Så hvorfor ikke give dem den behandling, de fortjener? Hos SkinSense har vi i butikken i Herning nær Holstebro, Ikast og Silkeborg mange forskellige pedicure- og manicurebehandlinger. Vi ønsker at give dig en pleje af dine hænder og fødder, der holder. For at kunne holde hænder og fødder stærke og sunde er du nødt til at pleje dem – og gør du det ofte, vil du opleve velvære på et helt nyt niveau.

Vores behandlinger består af alt lige fra en let manicure, hvor dine negle bliver poleret, filet og plejet. Med en professionel behandling kan du få velplejede fødder og hænder, der giver et friskt, let og flot udseende. Vores hænder og fødder er to dele på kroppen, vi bruger stort set hele tiden – så hvorfor ikke nyde en skøn manicure, pedicure eller fodbehandling?

Hvorfor skal du have en pedicure eller manicure?

Vi har forskellige behandlinger, som du finder lidt længere nede på siden. Hos os handler en manicure eller pedicure ikke om at lægge en flot lak. Naturligvis sørger vi for at lægge lakken pænt, men det vigtigste for os er neglebåndsarbejdet og filningen af neglen. Den rigtige formfilning og et grundigt arbejde med neglebåndet er altafgørende for en tilfredsstillende behandling. Derfor bør du få en pedicure eller manicure, fordi behandlingen har stor betydning for eksempelvis neglerødder og hård hud. Oplev en helt ny følelse, når du efter behandlingen bruger dine hænder eller fødder.  

Vores behandlinger tilbydes til både mænd og kvinder i alle aldre. Vi har ofte kunder fra området nær Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg – men det er vigtigt for os at påpege, at alle er velkomne til en skøn behandling på vores klinik.

Shellac-behandlinger

Hos SkinSense tilbyder vi Shellac-behandlinger, som giver dig en smuk og langtidsholdbar lakering af dine naturlige negle. Behandlingerne er meget populære, og grunden til dette er, at lakken ikke skader dine naturlige negle. Lakken kræver nemlig ikke nedfilning – hverken ved påføring eller aftagning af Shellac. De mange fordele ved en Shellac behandling er, at du kan få smukt lakerede negle, der holder i længe – uden at du efterfølgende har ødelagte negle. Med Shellac manicure kan du altså undgå svage, skadede og knækkede negle. Lakken er desuden hurtig at tage af, så behandlingen er alt i alt en rigtig god investering i sundere, flottere og velplejede negle.

Den gode holdbarhed skyldes, at lakken skal hærdes hver gang, der lægges et lag. Med Shellac undgår du krakelering og ridser, fordi lakken fremstår flot, skinnende og glansfuld i mindst 14 dage. Når du har fået en Shellac-behandling hos os, sørger vi for at vejlede dig omkring vedligeholde af dine negle – på den måde forlænger du holdbarheden mest mulig. Det er desuden vigtigt, at du ikke bruger olier på dine negle inden behandlingen. Lakken hærder nemlig bedst på tørre negle, og derfor anbefaler vi, at du undgår diverse olier dagen op til din behandling. Vi søger for at påføre plejende olie efter endt behandling, så du går herfra med flotte, velplejede negle.

Se vores ydelser herunder

Manicure

Let manicure – Få fantastiske negle på en halv time. Neglene bliver filet og poleret, neglebånd bliver plejet med olie og neglebåndscreme, så dine negle får et perfekt blankt og velplejet udseende.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 600,00 kr

Pedicure

Det er fødderne som bærer dig gennem hele livet. Derfor er det vores anbefaling at dine fødder bliver plejet jævnligt. Hos SkinSense tilbyder vi professionel fodpleje, så du kan slappe af mens din fødder bliver plejet og du vil føle en forfrisket lethed i fødderne når du går herfra.


Lækker fodbehandling der inkluderer fodbad, peeling, stel af neglebånd og negler, fjernelse af hård hud, fodmassage og afsluttende creme og negleolie.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 700,00 kr

Shellac

SHELLAC® er en top professionel lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Det som er helt unikt for SHELLAC®, er at der aldrig skal files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning. Dvs. dine negle vil ikke blive svage eller skadet af SHELLAC® behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er den også hurtig at fjerne. Uden manicure- du skal møde med helt klargjorte negle.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 600,00 kr

Let Manicure & Shellac (alm. lak kan vælges)

Varighed ca. 75 minutter.

Pris 750,00 kr

Let Pedicure & Shellac (alm. lak kan vælges)

Varighed ca. 75 minutter.

Pris 895,00 kr

Shellac inkl. aftagning

Varighed ca. 75 minutter.

Pris 650,00 kr

Aftagning af Shellac uden lakering

Varighed ca. 15 minutter.

Pris 300,00 kr

Ekstra for fransk lakering

Varighed ca. 15 minutter

Pris 150,00 kr