Komplet makeup-guide hos SkinSense

For at opnå den flotteste makeup er det vigtigt, at man kan navigere i den jungle af makeup, der findes. Og vi ved godt, at netop dét kan være meget svært og noget af en udfordring. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at lægge en makeup, der naturligt fremhæver dine smukke træk. Hos SkinSense er vi eksperter i makeup, og derfor kan du trygt overlade makeuppen i vores hænder.

Vi tilbyder forskellige typer af lægning af makeup som f.eks. brudemakeup eller makeup til et bestemt arrangement som f.eks. en julefrokost. Vi er eksperter i makeup, og derfor kan du også booke en tid til vejledning i, hvilken makeup der bedst fremhæver dine naturlige smukke træk. Vi dækker området omkring Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg – men alle er selvfølgelig velkomne i vores klinik. Her rådgiver vi om alt lige fra farvevalg, valg af foundation til hvordan du lægger en flot eyeliner. Vi vejleder dig i, hvordan du lægger en flot makeup, der komplimenterer dine naturlige træk.

Få lagt makeup hos en professionel

Fordelen ved at få lagt makeup hos en professionel er, at vi viser dig step-by-step, hvordan du bruger de forskellige produkter. Ved vores makeup guide forskønner vi dit ansigt med udgangspunkt i viden om farver og deres påvirkning. Hudens, hårets og øjnenes farver påvirker os, og her afgør vi, hvilke farver der passer bedst til dig. Vi tager naturligvis højde for anledning, lyssætning og personlighed – så du får et look, der passer til dig.

Vi mennesker møder verden med forsiden af kroppe, og her er ansigtet ofte det første, vi lægger mærke til, når vi møder andre mennesker. Hos SkinSense hjælper vi dig med at få lagt en flot makeup. Vi er beliggende nær Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, så kontakt os gerne, hvis du ønsker professionel vejledning til at lægge en flot makeup.

Se vores priser herunder

Makeup

Skal du til party, julefrokost, ud med veninderne, eller noget helt fjerde? Vi lægger en smuk makeup, der fremhæver dine skønneste træk og som holder hele aften.


Varighed ca. 45 minutter.

Pris 400,00 kr

Personlig vejledning i Makeup

Gratis ved køb af makeup efterfølgende for min. 700.- Du får lagt en smuk makeup, der fremhæver dine skønneste træk. Samtidig giver vi dig professionel vejledning i, hvordan en makeup lægges, step by step. Vi viser dig blandt andet hvilke farver der passer til dig, hvor og hvordan øjenskyggen lægges og hvordan du fremhæver dine bryn perfekt.


Varighed ca. 60 minutter.

Pris 700,00 kr

Brudemakeup

Din brudemakeup bør være så naturlig som muligt. Bryllupsdagen er en af de største begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældighederne. Lige netop denne dag er du i centrum af begivenhederne, og dit ansigt skal stråle. Hos SkinSense hjælper vi dig med at sætte prikken over i´et ved at give dig den smukkeste makeup til din store dag. Dine ansigtstræk skal fremhæves let, så det tager sig bedst muligt ud på jeres bryllupsbilleder.


En smuk brudemakeup bliver endnu smukkere på en sund og frisk hud. Derfor anbefaler vi at du starter med at forberede huden i god tid før brylluppet, med for eksempel peeling og fugtgivende masker.


Få lagt en smuk makeup til din store dag. Inklusiv prøvemakeup, farvning af bryn & vipper samt retning af bryn.


Varighed ca. 75 minutter.

Pris 995,00 kr