Målrettede og stimulerende peels behandler effektivt forskellige ubalancer i huden som for eksempel acne, pigmentforandringer, rynker og sensitiv hud. Vi benytter altid meget avancerede og videnskabeligt veldokumenterede produkter fra anerkendte mærker som pHformula, ZO® Skin Health, iS Clinical® og Neostrata.

Peel behandlinger booster cellefornyelsen og genopbygger huden. Det betyder, at huden hjælpes til at regenerere og afstøde de døde hudceller, og gendannelsen af nye og vitale hudceller bliver aktiveret. Resultatet lader ikke vente på sig – din hud fremstår øjeblikkeligt yngre, mere vital, jævn, ensartet og med en sund glød.

For optimal effekt anbefales peels som et kurforløb med enten 3 eller 6 behandlinger. Alle behandlinger skræddersys, så de passer lige præcis til dig og dit behov.

Kig forbi klinikken og høre nærmere om dine muligheder eller book en gratis hudanalyse

Fire & Ice ansigtsbehandling

Denne behandling fra iS Clinical® er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen fremmer fornyelsen af hudceller, udjævner og minimerer porer og giver huden ny glød. En lækker behandling der er særdeles velegnet til akne, hyperpigmentering samt fine linjer og rynker.

Behandlingen indeholder afrens, frugtsyremaske, evt. dybderens og retning af bryn, kølende og beroligende fugtmaske samt afsluttende cremer.


Varighed ca. 50 minutter.

Pris 750,00 kr

Behandlingen indeholder afrens, frugtsyremaske, kølende og beroligende maske samt afsluttende cremer


Varighed ca. 25 minutter.

Pris 550,00 kr

Neostrata Retinol Peel

Med denne peel opnår du effektiv hudforyngelse med et naturligt udseende. Retinol peeling behandler både overfladiske hudforanderinger som pigmentpletter, bumser og grove porer samt dybere hudforandringer som linjer og rynker.


Vi anbefaler 2-3 behandlinger med 6 ugers interval.


Varighed ca. 30 minutter.

Pris 1.295,00 kr

Bioeffect ansigtsbehandling

EYGLÓ betyder "evig glød", og det er netop det denne behandling sørger for. En superlækker og effektiv anti-age behandling til alle hudtyper, der giver huden et skånsomt, men yderst effektivt kollagenboost. Behandlingen øger fugtigheden og giver din hud en fantastisk flot og ungdommelig glød. Behandlingen er særlig gavnlig for sart og sensitiv hud der har behov for ekstra fugtighed. Optagelsen af den effektive vækstfaktor EGF bliver optimeret, hvilket stimulerer produktionen af kollagen, og hudens fasthed forbedres. Alle produkter i behandlingen er uden parfume og indeholder 100% plantebaserede ingredienser af farmaceutisk kvallitet.


Varighed ca. 75 minutter.

Pris 895,00 kr

Nano- og Mikroneedling

Effektiv behandling med pH formulas ProtonPen. Vi guider dig til hvorvidt din hud har behov for Nano eller Mikroneedling. Behandlingen indeholder rens, nano/mikroneedling inkl. udvalgt ampul, ansigtsmaske og afsluttende cremer NANO ELLER MICRO – HVAD ER FORSKELLEN? Den store forskel mellem Nano- og Microneedling er, hvor dybt de kan penetrere ned i huden. Nanonåle arbejder i overfladen – altså 0,15 mm dybt lige ned under stratum corneum – hudens barriere. Micronåle kan justeres i forskellige dybder, og nå fra epidermis til dermis – altså fra overhuden til læderhuden. Det er din hudtype, og de udfordringer der skal adresseres, der afgør, hvilken behandling der er bedst for dig og din hud. Begge stimulerer celledelingen og regulerer ophelingsprocessen (i varierende grad), og det skaber hudfornyelse. Behandlingen giver et fantastisk 'her og nu' resultat, hvor huden ser glødende og frisk ud og arbejder samtidig på langvarige resultater. 


Varighed ca. 45 minutter.

Pris 999,00 kr