Bestil en gratis hudanalyse hos eksperterne

Det kan være meget svært at finde ud af, hvilke produkter der passer til ens hud. For at finde frem til den allerbedste ansigtsbehandling tilbyder vi hos SkinSense en gratis hudanalyse. Mange af vores kunder fra f.eks. Herning, Ikast, Holstebro og Silkeborg har allerede benyttet muligheden for at få råd fra vores eksperter.

Ved en hudanalyse kigger vi på, hvad din hud har brug for, og på den måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud. Med en personaliseret plan for, hvordan du bedst plejer din hud, vil du opleve mærkbare resultater. Uanset om du er mand eller kvinde, yngre eller ældre vil vi anbefale dig en hudanalyse udført af vores eksperter. Din hud udsættes hver dag for alt lige fra sollys til luftforurening og måske også makeup. Derfor er det vigtigt, at du har en skræddersyet behandlingsplan til at holde huden sund. Vi kan hjælpe dig med at udvælge de produkter, som passer til din hud og til dine ønsker.

Skræddersyet hudanalyse udviklet af SkinSense

Hos SkinSense er det vores to hudlæger, Morten Østerballe og Kristian Otkjær, der har udviklet hudanalysen. Analysen gør det nemt at skelne mellem forskellige hudtyper, og dermed kan vi hjælpe dig til at få den smukkeste og sundeste hud. I den forbindelse tilbyder vi også et stort udvalg af hudplejeprodukter. Prøv f.eks. den effektive Demaroller behandling.

Ud fra vores hudanalyse kan vi hjælpe dig med formindske fine linjer, mindre rynker, acnear samt undgå allergiske reaktioner og andre hudrelaterede gener. Hos os får du altid en skøn behandling, som din hud senere vil takke dig for. Hvis du ønsker at opnå optimale resultater, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vores gratis hudanalyse i vores butik i Herning, men vi har også mange kunder fra Holstebro, Ikast og Silkeborg, hvor alle kunder naturligvis er velkomne. Vi glæder os meget til at se dig.

Har du ikke mulighed for at møde op i butikken i Herning? Læs om online hudanalyse her

Hudanalyse

1) Bestemmelse af din SkinSense Hudtype®

Det er meget vigtigt at finde frem til hvilken af 18 forskellige hudtyper, som netop din hud passer med.

Du starter med at udfylde et kort spørgeskema i vores lounge. Formålet med spørgeskemaet er at få klarhed over om du har særlige sensitive udfordringer, som der bør tages højde for i din hudpleje.

Efter udfyldelse af spørgeskemaet måler vi din huds indhold af olie og fugt med Skin Diagnostic SD 27 fra det tyske firma Courage + Khazaka electronic.

Baseret på din besvarelse af spørgeskemaet, samt din huds niveau af olie og fugt finder vi frem til hvilken af Skinsense ́s 18 unikke hudtyper du passer med.


2) Huden sundhedstilstand

Du er nu klar til at få analyseret din huds aktuelle sundhedstilstand med Visia® Complexion Analysis. Visia ® Complexion Analysis System fra USA er et af verdens mest avancerede udstyr til hudanalyse og benyttes også til dermatologisk forskning. Visia® anvender lys, foto og computerteknologi til at visualisere:

- Rynker og fine linier

- Hudtekstur

- Pigmentpletter

- rødme


3) Din personlige hudplejeplan

Du er nu klar til at modtage din helt personlige hudplejeplan, der passer helt unikt til din hud.


Det praktiske

For at sikre det bedste resultat af hudanalysen må du ikke have påført hudplejeprodukter 2 timer forud for analysen, og al make-up er fjernet med et skummende renseprodukt, senest 2 timer før du møder til analysen.

Vi anbefaler at mænd er glatbarberede da dette giver den bedste forudsætning for hud-analysen.

En hudanalyse tager ca 25-30 minutter.

Vi anbefaler at analysen gentages hvert halve år, for at monitorere fremskridt og ændringer i din huds tilstand.

Pris 499,00 kr

FÅ EN GRATIS SKINSENSE HUDANALYSE OG FÅ 25% RABAT PÅ EN VALGFRI ANSIGTSBEHANDLING EFTER FØRSTE HUDANALYSE. (Undtagen Hydrafacial)

Medlemmer af Skinsense kundeklub tilbydes op til to GRATIS hudanalyser per år forudsat at man køber sine hudplejeprodukter hos SkinSense. (medlemskab kr. 0,-) - Værdi kr. 499,-


Varighed ca. 25 minutter.

Pris Gratis