Hudanalyse hos SkinSense i Herning

SkinSense Hudanalyse

Udvalget af hudplejeprodukter er steget eksplosivt de seneste årtier. Du kender sikkert følelsen af at stå overfor et væld af spændende produkter, men samtidig være meget i tvivl om "Hvad passer til netop min hud?"

Læs mere

Bestil en gratis hudanalyse hos eksperterne

Det kan være meget svært at finde ud af, hvilke produkter der passer til ens hud. For at finde frem til den allerbedste ansigtsbehandling tilbyder vi hos SkinSense en gratis hudanalyse. Mange af vores kunder fra f.eks. Herning, Ikast, Holstebro og Silkeborg har allerede benyttet muligheden for at få råd fra vores eksperter.

Ved en hudanalyse kigger vi på, hvad din hud har brug for, og på den måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud. Med en personaliseret plan for, hvordan du bedst plejer din hud, vil du opleve mærkbare resultater. Uanset om du er mand eller kvinde, yngre eller ældre vil vi anbefale dig en hudanalyse udført af vores eksperter. Din hud udsættes hver dag for alt lige fra sollys til luftforurening og måske også makeup. Derfor er det vigtigt, at du har en skræddersyet behandlingsplan til at holde huden sund. Vi kan hjælpe dig med at udvælge de produkter, som passer til din hud og til dine ønsker.

Skræddersyet hudanalyse udviklet af SkinSense

Hos SkinSense er det vores to hudlæger, Morten Østerballe og Kristian Otkjær, der har udviklet hudanalysen. Analysen gør det nemt at skelne mellem forskellige hudtyper, og dermed kan vi hjælpe dig til at få den smukkeste og sundeste hud. I den forbindelse tilbyder vi også et stort udvalg af hudplejeprodukter. Prøv f.eks. den effektive Demaroller behandling.

Ud fra vores hudanalyse kan vi hjælpe dig med formindske fine linjer, mindre rynker, acnear samt undgå allergiske reaktioner og andre hudrelaterede gener. Hos os får du altid en skøn behandling, som din hud senere vil takke dig for. Hvis du ønsker at opnå optimale resultater, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vores gratis hudanalyse i vores butik i Herning, men vi har også mange kunder fra Holstebro, Ikast og Silkeborg, hvor alle kunder naturligvis er velkomne. Vi glæder os meget til at se dig.

Se behandlingerne herunder