SkinSense Ansigtsbehandlinger i Herning

SkinSense Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer. Vores sortiment inkluderer både aktive frugtsyre-peels, som fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet samt effektfulde ansigtsbehandlinger, rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vi fører et bredt sortiment af behandlinger fra markedets førende producenter, feks. Neostrata, Exuviance, Skinceuticals, IS Clinical, Ph Formula, og ZO skin Health.

Læs mere

Ansigtsbehandlinger med dokumenteret virkning

Vores ansigtsbehandlinger hos SkinSense er udvalgt af hudlæger, hvilket gør, at vi kan garantere virkning. Ingen hud er ens, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Du får en skøn behandling hos os, hvor du kan slappe helt af, imens vi arbejder med din hud. Efter behandlingen vil du opleve en flottere og mere frisk hud. Ved alle vores behandlinger bruger vi førende produkter på markedet, fordi vi synes, at kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi fører et bredt sortiment fra markedets førende producenter som f.eks. Neostrata, Exuviance, Skinceuticals, IS Clinical, Ph Formula, og ZO skin Health. Vores kunder kommer ofte fra Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, men vi byder alle velkomne i vores klinik. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at vi har din hudtype og dine ønsker i fokus. Vi anbefaler dig, at du får foretaget en hudanalyse inden din ansigtsbehandling. På den måde kan vi bestemme din SkinSense-hudtype og udføre en mere skræddersyet behandling. 

Ansigtsbehandlinger tilbydes af faguddannet personale

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer, som udføres af vores faguddannede eksperter. På klinikken vil du møde personale uddannet af vores speciallæger, ph.d., Morten Østerballe og Kristian Otkjær, som er ansigterne bag SkinSense. Vores to speciallæger er eksperter med stort E. I vores udvalg af behandlinger vil du finde alt lige fra aktive frugtsyre-peels, der fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet, til effektfulde ansigtsbehandlinger der er rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vores eksperter rådgiver gerne om, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Mange kunder fra f.eks. Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg benytter sig allerede af vores ansigtsbehandlinger.

Se vores behandlinger herunder