Makeup trends

Makeup trends i 2024: Dem bør du kende til

Makeup – en vej til selvudfoldelse

Makeup er mere end blot farver og produkter; det er en form for selvudfoldelse, der giver mulighed for at fremhæve ansigtet i overensstemmelse med ens personlighed, stil eller en bestemt stemning. Med en uendelig palette af muligheder er ansigtet dit lærred, og kun din fantasi sætter grænserne. I dette blogindlæg har vi samlet nogle af de mest spændende makeup trends, der dominerer 2024.

Lad dig inspirere af disse makeup trends

  1. En markant eyeliner:

    Den lette eyeliner, der former øjet og fremhæver vipperne, har længe domineret makeup-verdenen – men i 2024 ses en ny tendens: Den markante, grafiske eyeliner er tilbage. Leg med farverne, stregerne og formerne. Kun din fantasi sætter grænserne for dit makeup-look.
  2. Den farverige læbe:

    Modeverdenen er igen begyndt at lege med den dristige læbe. Grøn, rød – eller måske endda sort? Du kan skabe et eksklusivt makeup-look med farverige læber. Start med en lysere nuance, hvis du er i tvivl.
  3. Tilbage i tiden med pastelfarver:

    Det er ikke usædvanligt at gamle trend genopfindes i nyere tid. Pastelfarverne fra 60’erne synes at få et comeback i 2024. Dette sås blandt andet til diverse modeshows hos nogle af de største tøjbrands i verden. Tag inspiration og lad makeup blive en måde, hvorpå du kan udforske din stil og udseende.

Makeup trends falder fra og til – ofte i et tempo, der er vanskeligt at følge med i. Du kan med fordel forsøge dig med nogle af disse trends og videreudvikle på dem. Makeup er en fantastisk måde at udtrykke sig på, så lad ikke normerne forhindre dig fra et betagende look!


 

Den perfekte base: Skab et glødende look med vores produkter

Den første regel for ethvert vellykket makeup-look er at skabe den perfekte base. I 2024 handler det om at opnå en mat, men stadig naturlig og glødende hudfinish. Denne trend fokuserer på at skabe en fejlfri base, der ser naturlig ud og holder hele dagen.

For at opnå denne look er det vigtigt at forberede din hud korrekt.
Start med at fugte huden med en god creme og anvend en primer for at udjævne hudens tekstur og forlænge holdbarheden af din makeup. Når du har en god base, er det tid til at vælge den rette foundation og pudder.

Vælg en foundation, der matcher din hudtone perfekt og har en mat finish. Påfør den jævnt over hele ansigtet med en makeupsvamp eller en børste for at opnå en fejlfri dækning. Herefter kan du anvende en let pudder for at sætte foundationen og minimere glans. 
Hos SkinSense tilbyder vi et bredt udvalg af foundations og pudder, der passer til forskellige hudtyper og toner. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til at skabe den ønskede mat hudfinish.