SkinSense Dermaroller® Treatments

Dermaroller® er en af de mest innovative og minimalt invasive behandlinger til at forbedre hudens struktur. Dermaroller® er udviklet og patenteret i Tyskland.
Dermaroller’s certificerede micro-needling metode er ideel til behandling af ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.

Læs mere

Dermaroller behandling hos SkinSense

Dermaroller er en af de mest innovative og minimalt invasive behandlinger til at lave strukturforandringer i huden – og ærligt talt – så er det lidt af en vidunderbehandling.  

Den patenterede metode, man bruger ved Dermaroller, er ideel til behandling af ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter. Behandlingen foregår ved, at man først giver en mild bedøvelse til huden, så det ikke føles ubehageligt for dig, og så du stadig kan være afslappet og nyde behandlingen.

Herefter bruger man selve Dermarolleren, der er en medicinsk nålerulle. Ved forsigtigt at rulle Dermarolleren over huden, danner man bittesmå huller i huden. Netop dette er med til at stimulere dannelsen af nyt kollagen, hvilket betyder at ny hud vil blive dannet.

Dermarolleren fås med nåle i forskellige dybder, der gør det muligt at målrette behandlingen og at optrappe den efter behov. Dertil kan du hos SkinSense med fordel supplere Dermaroller behandlingen med vores E-Dermastamp behandling. E-Dermastamp giver en mere intens behandling af nogle mere specifikke områder af ansigtet, du ønsker at få arbejdet mere dybdegående med.

Hvordan virker en Dermaroller behandling?

En Dermaroller behandling giver mere glød, opstrammer og mindsker urenheder på din hud, og du vil kunne se resultater i løbet af få behandlinger. Gennem behandlingen med Dermarollerens nålerulle, dannes bittesmå huller i huden. Ved dannelsen af disse små kanaler i huden, brydes de gamle kollagenstrenge samtidig med at kollagenproduktionen stimuleres. Denne stimulering giver et boost i hudfornyelsen, så den gamle hud bliver udskiftet med ny og mere smidig hud. Behandlingen er derved effektiv til mere fasthed i huden, og dine porrer vil efter behandlingerne synes mindre.

Dermarollers teknologi er patenteret i Tyskland, og det er den eneste af den type behandling i Danmark, der er godkendt af sundhedsmyndighederne. Den udføres kun af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte klinikker for at sikre allerhøjeste sikkerhed og kvalitet. Hos SkinSense udfører vi under samme høje kvalitetskrav.

Kan alle bruge en Dermaroller behandling?

Dermaroller behandlingen må ikke på bruges personer med akne eller eksem i udbrud. På den måde bruges behandlingen som en del af en genopbyggende proces i højere grad, end den bruges til at behandle hudproblemer. Derudover er den velegnet til alle, der ønsker at komme af med ar, strækmærker eller pigmentpletter, eller dig som ønsker at få en strammere, sundere og mere fast hud, hvor rynker og fine linjer ikke ses.

Se de forskellige behandlinger herunder