Få styr på make-up hos SkinSense i Herning

SkinSense Makeup

Vi ved at det at navigere i makeup-junglen kan være en stor udfordring for mange. Farvevalg, valg af foundation og hvordan man lægge en flot eyeliner. Hos SkinSense hjælper vi med at lægge en flot makeup, og lærer dig hvordan du kan fremhæve dine smukke træk.

Læs mere

Komplet makeup-guide hos SkinSense

For at opnå den flotteste makeup er det vigtigt, at man kan navigere i den jungle af makeup, der findes. Og vi ved godt, at netop dét kan være meget svært og noget af en udfordring. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at lægge en makeup, der naturligt fremhæver dine smukke træk. Hos SkinSense er vi eksperter i makeup, og derfor kan du trygt overlade makeuppen i vores hænder.

Vi tilbyder forskellige typer af lægning af makeup som f.eks. brudemakeup eller makeup til et bestemt arrangement som f.eks. en julefrokost. Vi er eksperter i makeup, og derfor kan du også booke en tid til vejledning i, hvilken makeup der bedst fremhæver dine naturlige smukke træk. Vi dækker området omkring Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg – men alle er selvfølgelig velkomne i vores klinik. Her rådgiver vi om alt lige fra farvevalg, valg af foundation til hvordan du lægger en flot eyeliner. Vi vejleder dig i, hvordan du lægger en flot makeup, der komplimenterer dine naturlige træk.

Få lagt makeup hos en professionel

Fordelen ved at få lagt makeup hos en professionel er, at vi viser dig step-by-step, hvordan du bruger de forskellige produkter. Ved vores makeup guide forskønner vi dit ansigt med udgangspunkt i viden om farver og deres påvirkning. Hudens, hårets og øjnenes farver påvirker os, og her afgør vi, hvilke farver der passer bedst til dig. Vi tager naturligvis højde for anledning, lyssætning og personlighed – så du får et look, der passer til dig.

Vi mennesker møder verden med forsiden af kroppe, og her er ansigtet ofte det første, vi lægger mærke til, når vi møder andre mennesker. Hos SkinSense hjælper vi dig med at få lagt en flot makeup. Vi er beliggende nær Herning, Holstebro, Ikast og Silkeborg, så kontakt os gerne, hvis du ønsker professionel vejledning til at lægge en flot makeup.

Se vores priser herunder