Om SkinSense

hudplejebutik, klinik og webshop

I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Her på webshoppen finder du alle vores udvalgte produkter med dokumenteret effekt. I butikken får du vejledning af faguddannet personale, som finder de hudplejeprodukter, der virker bedst for dig og din hud. På klinikken får du skønne kosmetiske behandlinger, som passer til netop dine behov og sikrer dig et synligt, smukt resultat.

Desuden har vi dygtige kosmetologer og kosmetikere, som udfører skønne kosmetiske ansigtsbehandlinger.

Høj faglighed

Bag SkinSense står de to speciallæger i hudsygdomme, ph.d. Morten Østerballe og Kristian Otkjær. Morten og Kristian brænder begge for hudpleje og har skabt SkinSense for at hjælpe dig til den smukkeste og sundeste hud. Moderne skønheds- og hudpleje rummer mange muligheder og ikke mindst faldgruber : Hvilke produkter virker og hvilke er blot luftkasteller? For at sikre dig adgang til de produkter og behandlinger, som rent faktisk virker, har vores hudlæger nøje udvalgt de brands og produkter, som vi sælger og anvender. Når du er kunde hos SkinSense, kan du derfor regne med, at behandlingerne og produkterne holder det, som de lover. Lige så vigtigt det er med virksomme produkter, er det at finde de produkter, som passer til netop din hudtype og dine særlige behov. Derfor har SkinSense udviklet markedets mest avancerede hudanalyse baseret på vores viden som hudlæger og kombineret med anvendelsen af avanceret dermatologisk forskningudstyr. Vi anbefaler dig at få en SkinSense Hudanalyse, så du får præcis den hudpleje, som passer til dig og din huds behov.

faguddannet personale

For at sikre dig den bedste vejledning og rådgivning har vores ansatte alle en baggrund som kosmetologer og en bred erfaring fra skønhedsbranchen. De er alle undervist og løbende efteruddannet af vores to hudlæger, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste viden inden for hudpleje og topkvalificeret rådgivning. Kom ind i SkinSense og mærk den forskel vi kan gøre for dig og din hud: Vi giver dig den smukkeste og sundeste udgave af netop din hud.