Hos kosmetologerne

Behandling_HudAnalyse.jpg

SkinSense Hudanalyse

Udvalget af hudplejeprodukter er steget eksplosivt de seneste årtier. Du kender sikkert følelsen af at stå overfor et væld af spændende produkter, men samtidig være meget i tvivl om "Hvad passer til netop min hud?"

Læs mere

Behandling_AnsigtBehandling.jpg

SkinSense Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og udfordringer. Vores sortiment inkluderer både aktive frugtsyre-peels, som fornyer din hud og tilfører den glans og vitalitet samt effektfulde ansigtsbehandlinger, rige på antioxidanter og aktive indholdsstoffer, der hjælper med at holde din hud sund og frisk. Vi fører et bredt sortiment af behandlinger fra markedets førende producenter, feks. Neostrata, Exuviance, Skinceuticals, IS Clinical, Ph Formula, og ZO skin Health.

Læs mere

Behandling_AnsigtBehandling_1.jpg

Ansigt Specialbehandlinger

Målrettede og stimulerende peels behandler effektivt forskellige ubalancer i huden som for eksempel acne, pigmentforandringer, rynker og sensitiv hud

Læs mere

Behandling_ParBehandling.jpg

Time Together Parbehandlinger

Vi tilbyder skønne og effektive behandlinger som udføres i vores dobbeltkabine, så I kan slappe af i fred og ro sammen. Behandlingen afsluttes med en lækker snack som serveres i vores lounge.

Læs mere

basic_treatments_2.jpg

SkinSense Dermaroller® Treatments

Dermaroller® er en af de mest innovative og minimalt invasive behandlinger til at forbedre hudens struktur. Dermaroller® er udviklet og patenteret i Tyskland.
Dermaroller’s certificerede micro-needling metode er ideel til behandling af ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.

Læs mere

vipper_og_bryn.jpg

Vipper & Bryn

Aldrig har der været mere fokus på bryn og vipper. Er du i tvivl, så hjælper vi dig på rette vej. Vi farver og tilretter, så dine bryn og vipper passer til dit naturlige udtryk og fremhæver dine øjne.

Læs mere

lash_lift.jpg

Lash lift / Brow Lift

Lashlift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse.

Læs mere

voksbehandlinger.jpg

Voksbehandlinger med Lycon

Når det kommer til voksbehandlinger, er det langt fra ligegyldigt, hvilke produkter der anvendes. Vi benytter Lycon voks, der plejer huden og efterlader den blød og glat.

Læs mere

Manicure_pedicure.jpg

Manicure & Pedicure

Hænder og fødder bliver ofte overset, men er en vigtig del af hverdagen. Så hvorfor ikke give dem en behandling, de sent vil glemme?

Læs mere

Makeup.jpg

SkinSense Makeup

Vi ved at det at navigere i makeup-junglen kan være en stor udfordring for mange. Farvevalg, valg af foundation og hvordan man lægge en flot eyeliner. Hos SkinSense hjælper vi med at lægge en flot makeup, og lærer dig hvordan du kan fremhæve dine smukke træk.

Læs mere

Behandlinger med dokumenteret effekt

Hos SkinSens lægger vi vægt på at kunne give dig et lækkert og eksklusivt udvalg af produkter med dokumenteret effekt. Alle vores produkter er nøje udvalgt af vores hudlæger og kosmetologer, vi bestræber os på at alle vores produkter giver den optimale effekt når det handler om at give dig en sund og smuk hud.

Læs mere