Kosmetiske behandlinger

Hos kosmetologerne

Vi udvælger kun de hudplejeprodukter, som virker bedst for dig og har dokumenteret effekt. Vi gør dig klogere på din hudtype, og hvilken hudpleje der passer til netop dig. Alle vores behandlinger skræddersyes, så de tilpasses dine behov.

visia_002__1.jpg

SkinSense Hudanalyse

SkinSense Hudanalyse hjælper dig sikkert igennem valget af de hudplejeprodukter, som passer unikt til din hud.

SkinSense Hudanalyse er udviklet af hudlægerne Morten Østerballe og Kristian Otkjær, for at hjælpe dig med at opnå den smukkeste og sundeste udgave af netop din hud.

Medlemmer af Skinsense kundeklub tilbydes op til to GRATIS hudanalyser per år. (medlemskab kr. 0,-) - PRIS 499,-

speacial_treatments_4.jpg

SkinSense Basic Treatments

For dig der er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvad din hud har brug for. Du får en plejende ansigtsbehandling, og kosmetologerne finder de produkter, som er bedst for dig og din hud.

Peels.jpg

Peels/Frugtsyrebehandlinger

Målrettede og effektive peels behandler effektivt mange forskellige problematikker i huden, såsom acne, pigmentforandringer, rynker og sensitiv hud.

Time Together Parbehandlinger

Skal du forkæles sammen med en du holder af? I SkinSense står vi klar til at hjælpe, med at give jer en skøn og afslappende parbehandling i vores lækre omgivelser. Vi tilbyder skønne og effektive behandlinger som udføres i vores dobbeltkabine, så I kan slappe af i fred og ro sammen. 

basic_treatments_2.jpg

SkinSense Dermaroller® Treatments

Dermaroller® er en af de mest innovative og minimalt invasive behandlinger til at forbedre hudens struktur. Dermaroller® er udviklet og patenteret i Tyskland.

Dermaroller’s certificerede micro-needling metode er ideel til behandling af ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.

vipper_og_bryn.jpg

Vipper & Bryn

Aldrig har der været mere fokus på bryn og vipper. Er du i tvivl, så hjælper vi dig på rette vej. Vi farver og tilretter, så dine bryn og vipper passer til dit naturlige udtryk og fremhæver dine øjne. 

lash_lift.jpg

Lash lift

Lashlift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse. 

voksbehandlinger.jpg

Voksbehandlinger med Lycon

Når det kommer til voksbehandlinger, er det langt fra ligegyldigt, hvilke produkter der anvendes. Vi benytter Lycon voks, der plejer huden og efterlader den blød og glat. 

Manicure_pedicure.jpg

Manicure & Pedicure

Hænder og fødder bliver ofte overset, men er en vigtig del af hverdagen. Så hvorfor ikke give dem en behandling, de sent vil glemme?

Makeup.jpg

SkinSense Makeup

Vi ved at det at navigere i makeup-junglen kan være en stor udfordring for mange. Farvevalg, valg af foundation og hvordan lægge en flot eyeliner, er blot nogle af de spørgsmål vi får fra vores kunder. Hos SkinSense hjælper vi med at lægge en flot makeup, og lærer dig hvordan du kan fremhæve dine smukke træk. Vi møder verden med forsiden af vores krop, og ansigtet er det første vi lægger mærke til hos andre mennesker. For at kunne forskønne et ansigt må man have kendskab til hvordan farverne påvirker os, både positivt og negativt. Vi tager udgangspunkt i farverne i hud, hår og øjne for at afgøre hvilke farver der passer bedst til den enkelte. Derudover tager vi højde for anledning, lyssætning og personlighed.